State of Mind, Karin Veldkamp, 12 mei t&m 10 juni, finissage 10 juni 15:00 Uur

State of Mind

GUIDED BY VOICES, THOUGHTS & OTHER PEOPLE

 State of Mind
De exposit “State of Mind” van Karin Veldkamp biedt een inkijk in een lange periode van ‘psychische onbalans’ waarin het maken van kunst de enige manier was om niet te verwoorden ervaringen uit te drukken. Als artist in residence probeert zij in een nieuwe beeldtaal deze periode te evalueren. Een beeldtaal die ook nieuw herwonnen evenwicht reflecteert en naar buiten gericht is.

Eén op de vier inwoners van Nederland wordt in zijn of haar leven geconfronteerd met een psychische aandoening. Dat betekent ook dat vrijwel iedereen  een naaste heeft die hieronder lijdt. Toch blijft het een moeilijk te bespreken onderwerp. Angst voor stigmatisering speelt een rol. Maar isolement ontstaat ook omdat gevoelens vaak niet meer concreet te verwoorden zijn.

Karin Veldkamp wil tijdens deze expositie graag in dialoog* over de betekenis van beeldende kunst, muziek, poëzie en theater in het uitdrukken van een gemoedstoestand. Zowel bij het scheppen als in de herkenning die kunst kan bieden.

Karin Veldkamp is zoveel mogelijk aanwezig tijdens de openingstijden van POST- (woensdag t/m zaterdag van 13.00 tot 17.00 uur).
Voor een afspraak kunt u bellen naar 06-55137264 of mailen naar info@karinveldkamp.nl

Places to hide #3

Tweeling

admin