POST- zoekt stagiaires en vrijwilligers

POST- kan studenten een uitdagende leerplek bieden.

Binnen de stage is er veel ruimte voor zakelijke- en persoonlijke ontplooiing. Je taken zijn bespreekbaar en eigen inbreng is welkom. De stage wordt aangepast aan jou niveau en de begeleiding wordt aangepast aan jou behoeftes.
De stage zal zijn op de locatie POST- te Kerkrade Centrum, dat tevens functioneert als thuisbasis voor exposities, workshops, bijeenkomsten, lezingen en andere initiatieven. POST- is woensdag t/m zondag tussen 12:00 en 17:00 geopend. Daarbij zijn er ook speciale evenementen, openingen van exposities etc, sommigen s’avonds. De uren die je aanwezig bent zijn bespreekbaar en zowel mogelijk doordeweeks als in het weekend. Op de locatie zal een projectmanager en/of een coördinator je eerste aanspreekpunt zijn, beiden hebben minimaal een HBO-niveau.

Wie ben jij?

Jij bent iemand die meedenkt, jij bent flexibel, niet verlegen en kan zelfstandig werken. Iemand die affiniteit heeft met werken in de cultureel maatschappelijke sector en graag stage zou willen lopen bij een informeel centrum voor kunst en cultuur in de Oostelijke Mijnstreek.

Stagiaire worden?

Stuur een e-mail naar Laura Selvi voor meer informatie en/of een kennismakingsafspraak,
via: POST-@sjtub.org

POST- zoekt:

Een  stagiaire fondsenwerving en sponsoring

Wij bieden een stage aan voor een student die geinteresseerd is in fondsenwerving en sponsoring in de sector kunst en cultuur. POST- bestaat op het moment een aantal jaren en heeft zich in die tijd kunnen bewijzen als een werkend concept. Wij willen POST- nu verder gaan uitbreiden om meer duurzaamheid te geven aan het project door externe finaciering. Tot je takenpakket kunnen behoren: aanvragen ontwikkelen en managen, samenwerkingen aangaan met derden, onderzoek naar mogelijke fondsen, donoren en vereisten, etc.

POST- vacature-sponsoring PDF

Een  stagiaire PR / Media / Social Media

Wij bieden een stage aan voor een student die geinteresseerd is in Public Relations, media en social media. Voor POST- zijn wij dan ook op zoek naar iemand die ons kan helpen en ondersteunen met de naam van het project bekend te maken, om te kijken naar manieren hoe dit gerealiseerd kan worden. Tot je takenpakket kunnen behoren: Social Media strategie ontwikkelen en invulling aan geven, media contacten leggen en onderhouden, etc.

POST- vacature-pr/media/social media PDF

Een ‘sociale’ stagiaire

Wij bieden een stage aan voor een student met een sociale studie. Denk hierbij aan Social Work, Culturele maatschappelijke vorming, Sociale Studies etc. Het begrip ‘sociaal’ is zeer breed. Dit betekend dat de werkzaamheden ook sterk kunnen varrieren. Tot je takenpakket kunnen behoren: activiteiten opzetten, vrijwilligers begeleiden, netwerken leggen, etc.

POST- vacature-sociale PDF

Een stagiaire fotografie/video

Wij bieden een stage aan voor een student fotografie/video. De stage houdt in dat je ons ondersteund met de vormgeving van het project. Voor onze website en sociale media pagina`s zouden wij graag iemand hebben die het werk visueel maakt, middels fotografie en/of video. Daarnaast dat het werk gedocumenteerd word en hier een archief voor opgezet wordt. Verder bieden wij de stagiaire de kans om samen te werken met en feedback te ontvangen van profressionele fotografen en cinematografen.

POST- Vacature-FotoVideo PDF

Een stagiaire voor onderzoek

Wij bieden een stage aan voor onderzoek. Binnen dit onderzoek zal je bijdragen aan ons onderzoek naar de transformatiekracht van kunst.

De exposities in POST- zijn een onderzoeksprogramma. De exposities onderzoeken de transformatiekracht van kunst dwars door kunstdisciplines en -genres heen. Het POST- expositie- en onderzoeksprogramma naar de transformatiekracht van kunst staat in dienst van de renaissance van parkstad oostelijke mijnstreek. Het onderzoek gaat over collectieve identiteit in post-industriele regio’s. Dit onderzoek is goed geschikt voor een case-studie of een scriptie.

POST- vacature-onderzoek PDF

POST- zoekt vrijwilligers!

Bij POST- vindt u sociaal vrijwilligerswerk waarbij u deel uitmaakt van een flexibel team. In POST- krijgt u contact met verschillende kunstenaars, medewerkers en buurtbewoners. De werkzaamheden zijn afwisselend en servicegericht. De werkuren zijn altijd bespreekbaar.

POST- zoekt:

Een gastvrouw/gastheer

Wij zijn op zoek naar iemand die bezoekers welkom wilt heten op de locatie POST-. Tot het takenpakket behoren het verzorgen van informatie (en koffie/thee) aan bezoekers in de informele kunst- en cultuurruimte. Soms is het erg druk in POST-, op andere momenten is het rustig. Flexibele werkuren in overleg. Bent u attent, representatief, flexibel, ondernemend en geinteresseerd in kunst?

POST- zoekt:

Een schoonmaakster/schoonmaker

Wij zijn op zoek naar iemand die bij ons, in POST-, poetswerkzaamheden wilt uitvoeren. Tot het takenpakket behoren oa. het schoonmaken van de expositieruimtes, de vloer, de keuken, het toilet wekelijks, het wassen van de ramen, maandelijks. In overleg kunnen de werkzaamheden worden besproken. Bent u ondernemend en lijkt u het leuk een publieke ruimte te onderhouden?

contacteer laura of emily post-@sjtub.org

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.