Over de drempel, 22.12.2013

Vorig jaar kon u genieten van het overzicht van het eerste jaar POST-. De tijd vliegt en ondertussen zijn we aanbeland bij het tweede jaar van POST-.

Wederom zullen de werken van de exposanten uit het afgelopen jaar te zien zijn in de ruimte. Ze zullen echter een ander verhaal vertellen dan ze voorheen deden. Ze zullen niet in de context van het werk van een kunstenaar(sgroep) te zien zijn, maar juist samen met die van anderen. De werken zullen als het ware ‘met elkaar in gesprek gaan’.

Er zal onder andere werk te zien, horen en beleven zijn van Ambro Dritty, Slavko Dujic, Jos Reinders, Jan Weijers, Arnold Kuijper, cmunz artists, Jem Finer, Jutta Melchers, Marco Rose, Ed Hanssen, Bird Art Project, Gogyoshi Art Project en Fotokollektief Zuid-Limburg.

We zullen in plaats van een opening deze expositie wederom afsluiten met een feest! U bent bij deze van harte uitgenodigd om zondag 22 december om (…) samen met ons de tweede verjaardag van POST- te vieren!

Ten slotte zullen wij naar de toekomst kijken en een tipje van de sluier oplichten over wat ons in 2014 te wachten staat.

U bent van harte welkom!

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.