Bird Art Project, spelen in de ruimte, 5-25 mei

birdartprojectfside_1

De beeldhouwers van atelier Ludok werken in heel verschillende stijlen en met heel verschillende materialen. Wat ze echter gemeen hebben is de passie en het plezier waarmee ze hun heerlijke spel spelen met objecten in de ruimte. Vandaar ook de naam van hun atelier: Ludok (om te associëren met ‘ludiek’ , dus speels). Met deze expositie presenteren ze niet alleen eigen vrij werk, maar ook de vogels, waarmee ze hebben deelgenomen aan het wereldwijde “Bird Art”-project in 2012.

De vogels zijn gemaakt van plastic en andere stoffen, die we vaak plegen te benoemen als “afval” of “waardeloos materiaal”. Wij noemen ze liever ‘herbruikbaar’. Door dat als het ware in het paradijs van kunst te plaatsen verbeelden ze juist de zo nodige zorg voor bescherming van de natuur.

Aan deze tentoonstelling verbinden we daarom een wedstrijd om zelf ook zo’n vogel of ander object in de ruimte te maken. De mooiste drie zullen we eveneens op deze tentoonstelling exposeren. Voor meer informatie mail naar flywithme@live.nl. Wedstrijd loopt tot vrijdag 17 mei.

Exposanten: Kitty Bongers, Slavko Dujic, Aad de Jong, Marlies  Kleine, Frits Latten, Hein Menten, Karel  Middeldorp, Sibilla Schulz, Anita Snopkowski, Rob Soons, Jan Weijers, Wim Willems

Opening: 5 mei 15:00

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.